05 Dec 2021

Care sunt tipurile de vize?

Care sunt tipurile de vize?

Astăzi din ce în ce mai mulți turiști optează locuri neobișnuite pentru călătorii, iar fiecare țară are propriile reguli și tipuri de vize.

1.Viză cu o singură intrare.
Se calculează pentru o singură intrare în spațiul Schengen cu o ședere de cel mult 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile.

2.Viză cu dublă intrare.
Această viză vă dă dreptul de a intra de două ori pe teritoriul țărilor Schengen. Trebuie să se ţină cont de faptul că durata maximă a acestei vize nu poate fi mai mare de 90 de zile în orice perioadă de 180 de zile.

3.Viză multiplă.
Viză convenabilă pentru cei care vizitează adesea alte țări, de exemplu, pentru muncă. Această viză dă dreptul la intrări multiple pe teritoriul țărilor Schengen. Perioada de valabilitate a unei vize cu intrări multiple NU trebuie să depăşească cinci ani.

4.Viza de tranzit aeroportuar.
O viză solicitată frecvent, care dă dreptul de a tranzita prin zona internațională a aeroportului statului la o escală în timpul unui zbor internațional sau la transferul la un zbor de legătură.

Indiferent de formatul de viză ales, trebuie să perfectați și o asigurare pentru aceasta. Vă dorim o călătorie frumoasă!

Echipa www.medasig.md vă stă mereu la dispoziție și suntem gata să avem grijă de confortul și siguranța dumneavoastră!

Telefoanele noastre:
(060) 544 111
(022) 544 111

Adresa: Republica Moldova, mun. Chișinău, str. A. Bernardazzi, nr. 33

Alte articole din aceeași categorie

05 Dec 2021
Fiţi de acord că astăzi este mai convenabil să procuri totul online.
De aceea devine din ce în ce mai populară opţiunea perfectării poliţei de asigurare de la distanță, fără a ne prezenta personal la oficiul companiei de asigurări.
05 Dec 2021
Cazurile în care nu are loc rambursarea din partea companiei de asigurare.
Asiguratorul nu este obligat să acopere cheltuielile pentru următoarele:
05 Dec 2021
Asigurarea turiştilor. Ce trebuie să cunoaşteţi și la ce să acordați atenție.
Asigurarea turistică vă oferă dreptul de a primi îngrijirile medicale necesare în orice țară v-aţi afla în timpul călătoriei.
05 Dec 2021
Asigurare medicală pentru călătoriile în afara țării
Asigurarea medicală pentru cei care călătoresc în străinătate este necesară pentru toți turiștii, precum și pentru cei care urmează să locuiască temporar într-un alt stat.
Your outdated browser! You can download Edge or Chrome or Firefox