Livrare

Cum să obțineți o poliță de asigurare de sănătate achiziționată de pe MedAsig.md?

Cum primesc polița de asigurare medicală cumpărată pe www.medasig.md ?

 

Livrarea poliţelor şi a condiţiilor de asigurare se face imediat ce plata este confirmată. De regulă, procesarea plăţii nu durează mai mult de 10 minute pentru plăţile efectuate cu cardul bancar și livrarea este gratuită şi va fi făcută prin e-mail, la adresa specificată în formularul Informaţii despre Asigurat.

Dacă alegeți plata prin transfer bancar sau plata în numerar la livrare, atunci o să primiți poliţa de asigurare tot pe adresa electronică indicată în formularul de comandă, doar că o sa dureze un pic mai mult, până se face plata (când vedem banii ajunși pe contul nostru bancar) sau până curierul nostru încasează banii în numerar de la Dvs.

În oricare dintre cazuri Nu există costuri sau comisioane de livrare pentru poliţele de asigurare emise de www.medasig.md

 

În cazul în care nu găsiți e-mailul de la www.medasig.md Vă rugăm să verificați și folderul SPAM.

Pentru că nu dorim să Vă supraîncărcăm e-mailul, Vă vom trimite un link către poliţele de asigurare cumpărate de unde le veți putea descărca şi tipări.

Dacă întâmpinați probleme la descărcarea polițelor de asigurare primite pe e-mail, rugăm să ne contactați la unul din următoarele numere de telefon : +(373)60544111, +(373)78544111 sau +(373 22) 544-111 sau ne informați la adresa electronică office@medasig.md și cineva din echipa www.medasig.md o sa Vă ajute să rezolvați problema instantaneu.

 

Documentele emise în format electronic sunt valabile fără semnătură sau ştampilă. Toate poliţele de asigurare cumpărate prin site-ul www.medasig.md conţin elemente de securizare şi sunt identificabile prin următoarele elemente:

  • seria şi numărul poliţei de asigurare;
  • codul unic de referinţă internă al poliţei de asigurare;
  • datele asiguratului;

Cu toate că documentul (polița de asigurare) este disponibil pe internet prin acces securizat până la data expirării acestuia, având posibilitatea să-l descărcați de oriunde ați fi și aveți acces la internet, echipa www.medasig.md Vă sugerează să aveți cu Dvs. în călătorie și o copie printată a acestuia pentru orice eventualitate.


 www.medasig.md este cel mai simplu, rapid și inteligent mod de a Vă asigura vacanța!
Your outdated browser! You can download Edge or Chrome or Firefox