companie

Compania de asigurări “ONLINE Broker de Asigurare” S.R.L. oferă cea mai bună soluţie - construirea unui sistem eficient de gestionare a riscurilor, un element esenţial numit asigurare.

 

Într-o scurtă perioadă de timp în cadrul companiei s-a format o echipă de profesionişti cu o calificare înaltă, un sistem eficient de analiză a riscurilor şi de management, s-au acceptat standardele de calitate şi norme de etică în conduita business-ului. Astăzi “ONLINE Broker de Asigurare” S.R.L. oferă servicii de asigurare de calitate înaltă, răspunzând flexibil la creşterea cerinţelor pieţei.

 

Compania “ONLINE Broker de Asigurare” S.R.L. a fost fondată pe piaţă în 2010, cu statutul juridic Societate cu Răspundere Limitată, înregistrând un capital social de 25’000 lei.

Rezultatul muncii acestei companii este reputaţia înaltă a acesteia, datorată de faptul că întotdeauna îndeplinește angajamentele sale.

 

Misiunea companiei: furnizarea protecției complexe de asigurare a intereselor clienților companiei bazată pe o gamă largă de servicii care permite abordarea personală pentru fiecare. Compania tinde să anticipeze nevoile viitoare ale clienţilor săi şi să ofere soluţii prin dezvoltarea unor noi produse de asigurare şi servicii.

 

Politica tarifară. Politica tarifară flexibilă, abordarea individuală a fiecărui client permite companiei să selecteze soluţia optimă pentru cei care doresc să fie asigurați.

Activitatea de succes a companiei se datorează în mare parte nivelului ridicat al profesionalismului angajaţilor săi, celor mai noi tehnologii de gestionare, îmbunătăţirii în continuare a structurii organizatorice şi optimizarea numărului de angajaţi.

 

Principalele eforturi ale conducerii societăţii vizează problema unirii colectivului într-o echipă coezivă și cu un profesionalism înalt. În acest scop, are loc îmbunătăţirea continuă a mecanismului de motivare a angajaţilor, crearea condiţiilor adecvate pentru a îmbunătăţi şi mai mult nivelul lor profesional, introducerea sistemului de formare profesională.

 

Luând în considerare statutul companiei, de Broker, compania activează în numele celor 5 companii de asigurare: ASITO, DONARIS VIENNA INSURANCE GROUP, GARANŢIE, MOLDASIG, MOLDCARGO, TRANSELIT şi datorită tehnologiilor inovative, compania prestează toate serviciile online, astfel înregistrează un număr mic de angajaţi.

 

“ONLINE Broker de Asigurare” S.R.L. practică următoarele produse de asigurare:

·         Asigurări obligatorii de răspundere civilă auto internă și externă;

·         Asigurarea mijloacelor de transport auto (AUTOCASCO);

·         Asigurări de bunuri proprietate privată;

·         Asigurări de sănătate suplimentare;

·         Asigurări de răspundere civilă generală;

·         Alte produse de asigurare.